'/> Resep Sapo Tahu ala CWS yang Lezat Sekali - Negotiate

Resep Sapo Tahu ala CWS yang Lezat Sekali

Sabun tauhu di CWS

CWS Tofu Anti-Fail Recipe Idees Tauhu Mencari idea yang unik ?, CWS Tofu Recipe Ideas, Bolehkah Lidah Manjain kini mencari kawan di sekeliling kita, mungkin anda salah seorang daripada mereka. orang sudah biasa menggunakan internet mudah alih sebagai cara untuk mencari maklumat tentang sesuatu imej. Nah, kali ini cara membuat tauhu segar CWS Anti-Fail style. Cara mudah membuat tauhu segar. Saya akan memberi anda panduan langkah demi langkah untuk memasak gaya CWS Anti-Fail, tidak terlalu sukar tetapi tidak juga mudah. Jika pemprosesan tidak betul, hasilnya tidak begitu baik dan mungkin juga tidak menyenangkan. Malah, makanan sekali Tahu a la CWS sepatutnya mempunyai aroma dan rasa yang boleh menyemarakkan citarasa.

Terdapat beberapa perkara yang mempengaruhi rasa Sapo Tahu ala CWS, daripada jenis bahan sehingga pemilihan bahan segar, cara pemprosesan dan penyajiannya. Jangan risau, jika anda ingin membuat tahu segar ala CWS yang lazat di mana sahaja anda berada, seolah-olah anda sudah tahu caranya, hidangan ini boleh menjadi hidangan istimewa. Di bawah adalah gambar berkaitan gaya CWS Once Tahu yang boleh anda jadikan sebagai contoh.

Di bawah ialah beberapa petua dan petua praktikal untuk mencipta Tapo Tahu gaya CWS sedia untuk digunakan. Anda boleh membuat kodok tauhu gaya CWS dengan 14 bahan dan 2 langkah pengeluaran. Berikut adalah langkah-langkah untuk menyediakan hidangan.

Versi yang saya kongsikan berbeza dengan Just Tahu yang saya buat hari ini dengan ayam bakar. Ada baiknya jika rakan CWS anda suka kodok, anda tahu mereka akan menyukai versi hari ini juga. Saya belajar cara baru untuk menggoreng tauhu sutera yang cantik. Mengeluarkan tepung jagung. Tetapi ia harus nipis dan jangan biarkan ia duduk, tetapi hanya goreng. Mari kita cuba bertanya khabar "Semua orang boleh menyediakan"

Bahan dan rempah yang diperlukan untuk membuat Tauhu Just dalam gaya CWS:

  1. 4 ulas bawang putih, dihiris halus (saya guna minyak bawang putih)
  2. 150-200 gram ayam
  3. 5 sudu besar kacang pea beku
  4. 2 paket tauhu sutera, potong 2 cm
  5. Rasa tepung yang kerap
  6. 250 ml air rebusan ayam
  7. 1 sudu besar tepung ubi kayu atau tepung jagung dicairkan dengan sedikit air
  8. 2 biji telur, dipukul
  9. 1 sudu besar minyak bijan
  10. 1/2 sudu besar sos ikan
  11. 1/2 sudu besar gula
  12. 2 sudu besar air rebusan ayam/serbuk cendawan
  13. secukup rasa Garam dan lada sulah
  14. 1 biji bawang, dicincang halus

Cara memasak dalam gaya Tauhu CWS

  1. Taburkan tauhu dengan tepung jagung. Goreng sehingga perang keemasan. Ketepikan. Panaskan sedikit minyak dalam kuali dan tumis bawang putih hingga naik bau. Masukkan ayam dan masak sehingga berubah warna. Kalau nak, boleh tambah udang. Masukkan kacang ke dalam sos ikan dan gaul rata. Tuangkan cecair dan biarkan ia mendidih. Susun dengan gula, lada sulah, serbuk bouillon dan garam jika tidak cukup masin. Masukkan telur dan gaul rata. Pekatkan tepung jagung atau ubi kayu.
  2. Masukkan tauhu sutera dan masak seketika. Bergerak perlahan-lahan. Akhir sekali masukkan bawang besar dan minyak bijan. Hidangkan panas bersama nasi putih. Untuk 6 nota

Terima kasih kerana menggunakan resipi yang kami sajikan di laman web ini. Semoga permukaan gaya CWS Just Tahu yang ringkas akan membantu anda memasak makanan yang lazat untuk keluarga / rakan anda atau boleh memberi inspirasi kepada sesiapa yang ingin menjual makanan. Semoga berjaya dan bergembira!

Link copied to clipboard.